Portfolio

Op deze pagina vind je werk van mijn hand. Beweeg er met de muis overheen voor meer informatie en klik op de afbeeldingen om ze uit te vergroten.

Hier direct onder staan een aantal van mijn illustraties en tekeningen.

 

Ik werk ook graag met grafische drukwerk technieken, deze technieken vragen om te zoeken naar de essentie in de vorm. Een lijn van een linosnede bijvoorbeeld moet in één keer raak zijn, want bij deze techniek kan er niet meer gepoetst en gegumd worden.

Vanuit deze grafische technieken ontstonden een aantal in oplage gedrukte kaarten. Deze zijn op ambachtelijke wijze gedrukt op een proefpers of degelpers en soms zelfs met meerdere drukgangen. Deze kaarten zijn te koop op mijn webshop.

Ik speel graag met beeld en taal, door de toevoeging van tekst aan beeld of andersom. Bijvoorbeeld door zinnen die een boeiend spel aan gaan met de beelden van mijn hand. Samen brengt dit een extra dementie in mijn werk, waarbij ik zoek naar een mooie balans waarbij ze 'samenwerken'.  Ik wil in deze combinatie de spanning opzoeken en niet teveel uitleggen, maar juist iets oproepen.

Bekijk hieronder een selectie van mijn zie- poëzie.

En nog een aantal vilten dieren die ik maakte..

 

 

Heb je vragen of opmerkingen over mijn werk neem dan contact met mij op.