Over Janneke

Van kleins af aan had ik al een grote fascinatie voor beeld. Hoe iets vertelt en communiceert boeit mij tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend. Beelden maken die wat vertellen en taal zo gebruiken dat het tot de verbeelding spreekt, dat is waarnaar ik streef.

Daarnaast vind ik het leuk om kinderen creatief en beeldend te begeleiden. Ik ben bezig om hier een fijne plek voor te vinden en onder de naam ‘kijkwijze’ kinderen en jongeren in contact te laten komen met hun eigen kijkwijze.

Janneke Pasman (1986) creëert op natuurlijke wijze originele invalshoeken met haar werk. Ze weet de vraag van de klant of opdrachtgever te vertalen naar een illustratie of ontwerp. Van een mooie geboortekaart tot een sprekende huisstijl, of een ontwerp voor een site. Janneke is in staat beeldend werk te maken wat bij de kijker een beleving teweeg te brengt en communiceert.

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Bekijk mijn portfolio voor een beeld van mijn werk en lees mijn blog om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste werk, hersenspinsels of grote en kleine dingen die mij inspireren.