Grote Zwaan voor kleine R

Weten jullie dat ik naast tekenen ook graag naaldvilt?
Ik vind het heerlijk om te doen en ook ontzettend leuk om eens driedimensionaal bezig te zijn. Het platte vlak heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen en dat is in 3D niet anders. Het vraagt net als bij tekenen en schilderen eigenlijk, om ook goed te blijven kijken naar verhoudingen en de focus te leggen op wat je wil vertellen en uit wil lichten.

Het is als het ware boetseren met wol. Wol is daardoor vanaf nu ook mijn favoriete materiaal, het ruikt en voelt heerlijk in mijn handen. Ook geeft hetgeen je maakt iets tastbaars mee, bijna alsof het leeft. Ik begon met het maken van kleine dieren en besloot voor mijn kleine meid haar kamertje een wat grotere zwaan te maken voor aan de wand.

zwaan
Zwaan aan de muur op de babykamer

Mijn hoofd stroomt over van de ideeën, maar mijn handen zijn helaas nog even bezig met andere werkzaamheden. Als ik mijn handen wat meer ' vrij ' heb komt er meer.. Wellicht geen zwanen'meer', maar andere beestjes staan hoog op mijn lijstje en ook eens wat anders dan dieren.

Mocht je nou zelf zoiets (aan de wand) willen hebben, of als cadeau willen geven? Ik vind het erg leuk om in opdracht wat persoonlijks te vilten; mail me en vraag me naar de mogelijkheden! Of bekijk mijn andere gevilte werkjes in mijn portfolio of volg me op instagram, waar ik regelmatig werk van mezelf post.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *