Even wat anders..

Het was de avond voor pasen toen ik eraan begon. Een onhandig moment, want de volgende dag had ik andere verplichtingen en liet ik het liggen. Het duurde een aantal maanden voordat ik ermee verder ging, maar ik ben blij dat ik u nu kan voorstellen aan meneer de Haas!

Ondanks de hoge temperaturen van dit moment is het een coole haas, zelfs met sjaal! Zijn functie als paashaas heeft hij wel achter zich gelaten en hangt nu aan de wand.

Toen haas klaar was kon ik niet meer stoppen met vilten. Het was eigenlijk te warm, maar omdat ik het niet kon laten ging mijn aandacht uit naar het zuidelijk halfrond waar het nu winter is en kwam deze pinguïn uit mijn handen.

Als het hier straks weer wat meer ‘binnenweer’ is ga ik ermee verder, want ik heb nog een heel aantal leuke andere vilt ideeën.